Táborba meghívott vendégek

Vendégeink voltak a táborban:

  •  FCsaba-240x300Prezi-től Faix Csaba a sikeresség és a kreativitás összefüggéseiről beszélt a startup cégek tapasztalatain keresztül és bemutatta a nemzetközileg is elismert prezi szoftvert. Később sokszor használtuk egymás között a kreativitás szót úgy értelmezve, ahogyan ezt Csaba, ill. a Prezi használja. Fontos volt, hogy kudarc nem létezik, mert az csak egy állomása egy új ötlet kibontásának.
  •  IMG_3491Hajós András, filozofikusra sikerült előadást tartott a motivációról és az önmegvalósításról, a táborlakók a komoly téma ellenére minden szavára figyeltek. A tervezettől eltérően András nem tudott időben elszakadni a táborunktól, mert minden énekesünket meghallgatott és véleményezett, mindenkivel zenélt kicsit.
  • Csík SanyiCsík Sanyi, a Nagy Duett és a Megasztár énektanára egy igazán interaktív beszélgetéssel indított. Beszélt a tehetségkutatók világáról, a zeneiparról, és arról is, hogy mennyire kell csupán egy állomásként értelmezni minden tehetségkutatóban való megmérettetést. Ízelítőt kaptunk abból is, hogy egy kiváló szakember, hogy segíti az énekeseket a hangképzésben, a színpadi jelenlétben és emellett az önazonosság megőrzésében és önbizalom megerősítésében.
  • RAdics GigiRadics Gigi, a Megasztár 6 győztese akár a táborunk lakója is lehetett volna, hiszen ő is egy tehetséges roma fiatal. Mesélt magáról, a tehetségkutatókról és válaszolt a táborozók kérdéseire. Beszélt arról, hogy hogyan volt képes eljutni a Megasztárba, mi segítette abban, hogy ott győzzön, mi történt vele azóta, milyen nehézségeken kellett keresztülmennie, mik a céljai.
  • Oláh GergőOláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese örömmel jött hozzánk, fontosnak tartja a roma tehetségsegítés ügyét. A személyisége mindenkit magával ragadott, szerény és mégis céltudatos fiatalembert ismerhettünk meg benne. Egyik dalát közösen adta elő az énekeseinkkel, igazi örömzene volt.
  • Horváth Kristóf SlammerHorváth Kristóf, színész és slammer megmutatta nekünk, hogy mi is az a slam poetry. Részt vett a táborlakók egyik projektjében, amihez közösen írtak egy slam betétet. Ez hamarosan hallható lesz, türelem!
  • VojasaVojasa együttes az egyik este fergeteges, autentikus cigány zenével szórakoztatott bennünket, a gyerekek előtt is példaként szolgáló legmagasabb szakmai színvonalon.
  • Az Újságíró Válogatott, visszatérő vendégként idén is ellátogatott a táborba, hogy összemérje erejét a tábori focicsapattal. (mi nyertünk most is:)