Csütörtöki Híradó

Csütörtök? Mi is volt, csütörtökön? Ja igen, kora reggel elmentek a Rising Star meghallgatásra az énekeseink a táborból. Azt hittük végre csönd lesz, de nem így lett, mert a zenészek rögtön reggeli után összeültek a Sie Luma-zni, még mindig nem árulhatjuk el, hogy ez mi, csak annyit, hogy egy titkos projekt! Aztán megjöttek az RTL Híradósai. A focistákhoz is vendég jött, Kun István, egykor az Ő tehetségkutató módszerével lettek kiválasztva sok ezer gyerek közül a programba. Castingosok is voltak nálunk, egy nagyjátékfilmre kerestek szereplőket. Folytak a csoportfoglalkozások a sportolók pl. sorban álltak a pszichológusnál. Ó és az este, Roxi szülinapi bulija, utána Horváth Kristóf slammer, jött hozzánk, hogy közösen írjunk egy slam poetry betétet a titkos projekthez. De hogy ne felejtsük el teljesen ezt a zsúfolt napot itt a csütörtök esti Gipsy Camp News, nézzétek!

  • 0:45-nél Kanalas Dominika beszélget Kun Istvánnal, nincs könnyű dolga mert közben az RTL-esek is őket vették. Köszönet Lázár Gábornak a sok segítségért!
  • 2:13-nál Seres Ricsi videója látható Nagy Norbert gitárosról, a riporter Puporka Dani.
  • 7:02-nél a focisok a pszichológushoz készülnek, hát most mit mondja?!
  • 10:55-nál a VB jósda jelentkezik
  • 13:50-nél elkezdődik a Roxána Show, az időjósból lett médiaszemélyiség a Rising Star után kutakodik, ezért még a Független szakértőt is megkeresett, akit csak álmában tudott lencsevégre kapni. A Roxána Show csak élőben volt látható, aki nem volt ott, az sajnálhatja!
  • 16:00-nál csupán képeket láthatnak az Időlépés jelentéshez, amit Mata egy baltával a kezében topless prezentált, szintén élő volt, sajna!
  • 16:10-nél egy versklip látható, imádott “médiásunk” Bogdán Árpi tollából, aki minden szerénysége ellenére engedett a nyomásnak és hagyta, hogy a lányok bekönyörögjék a híradóba a művét.
  • 18:27-nél még érdemes megnézni a vége főcímet, amit, Egely Katinak és a nagyecsedi fiúknak köszönhetünk, az ő művük a főcím is, köszönet érte!

 

Boldog Szülinapot Roxi és Mariann

Szülinaposainknak, Roxinak, Mariannak és Zsófinak!

Focisok a Pszichológus ajtaja előtt

Focisok a pszichológus Guba Zsófi ajtaja előtt

Roxána Show2

Roxána Show, király volt!

Műsorvezető Farkas Edit

Műsorvezető Farkas Edit

Horváth Kristóf Slammer

Horváth Kristóf és a slam poetry

LÁzár Gábor és a médiások

Lázár Gábornak köszönjük önzetlen segítségét! Média csoport

Időjárás Jelentés

Topless időjárás jelentés, csak finoman!